Το Ξενοδοχείο Κάβος στη Νάξο - Ένα υπέροχο μικρό ξενοδοχείο

Το ξενδοχείο Κάβος boutique είναι ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στη Νάξο και προσφέρει ζεστή φιλοξενία, χαλάρωση και άνεση για τις διακοπές σας στις Κυκλάδες.

Οι Σουίτες, οι Βίλες και τα Διαμερίσματα στο ξενοδοχέιο μας είναι πολυτελώς εξοπλισμένα, παραδοσικά σπίτια ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους, γεμάτους λουλούδια, πάνω από την φανταστική πλαζ του Αγίου Προκοπίου.


Kavos Boutique Hotel in Naxos
Kavos Boutique Hotel in Naxos
Kavos Boutique Hotel in Naxos
Kavos Boutique Hotel in Naxos
Kavos Boutique Hotel in Naxos
Kavos Boutique Hotel in Naxos


Από τη δεκαετία του 1990, ο Κάβος υποδέχεται επισκέπτες από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο που έχουν επιστρέψει ξανά και ξανά σε αυτό το όμορφο μέρος. Κάθε χρόνο καινοτομούμε και βελτιώνουμε για να διασφαλίσουμε ότι κάθε στιγμή των διακοπών σας θα σας μείνει αξέχαστη - το ξενοδοχείο που πάντα επιθυμούσατε


"Υπέροχο ξενοδοχείο, γεμάτο λουλούδια, δέντρα και μυρωδικά. Πολύ ξεκούραστα, καθαρά δωμάτια με μικρές αυλές μπροστά τους, σαν να βρίσκεσαι στο δικό σου εξοχικό. Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό ενώ η Barbara υπέροχος άνθρωπος και πάντα χαμογελαστή να σε βοηθήσει με το παραπάνω σε ότι χρειαστείς. Πολύ καλό πρωινό δίπλα στην πισίνα και καλά coctail βλέποντας την δύση του ηλίου. Ένα υπέροχο καταφύγιο από την πραγματικότητα."

Ο Κάβος βρίσκεται κοντά στο παραθεριστικό κέντρο του Αγίου Προκοπίου και σε κοντινή απόσταση από τον γραφικό οικισμό της Αγίας 'Αννας. Η Αγία 'Αννα με τις ψαροταβέρνες της και οι παραλίες της πλάκας βίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Διακρίσεις & Συστάσεις